5 Ağustos 2009 Çarşamba

İshakiye


Malzemeler:
  • 1kg süt
  • 100g tereyağ
  • 1 çay bardağı pirinç unu
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 100 g çekilmiş badem
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
Haydi Yapalım:
  • Yağ eritilir. Piriç unu ve badem kavrulur. Süt ilave edilir, koyulaşmaya başlayınca şeker eklenir. Bir taşım kaynatılır. Tarçın ilave edilerek karıştırılır, kaselere boşltılır.

5 yorum:

  1. hayırlı kandiller.sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı kandiller efendim size de.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık, çok değişik bir lezzet.

    YanıtlaSil
  4. ellerine saglık.adı çok degişikmiş.

    YanıtlaSil
  5. Gulsevcim nasil zevkle yedigimizi sana anlatamam harikasin surekli takipteyim

    YanıtlaSil