6 Eylül 2009 Pazar

Izgara Kuzu Kaski

Malzemler:

  • Kişi sayısına göre kuzu kaski( böbrek yatağı)
  • zeytinyağ
  • tuz
  • karabiber

Haydi Yapalım:

  • Kuzu kaskiler zeytinyağı ve karabiberle ovularak yaklaşık 2 saat dinlendirilir. Daha sonra tuzlanarak ızgarada pişirilir.
Not: Ben ızgaraya ,etlerin yanına, iyice yıkayıp kabuklarıya birlikte elma dilimi şeklinde kestiğim, hafifçe yağladığım patatesleri de diziyorum. Et yemeklerinin yanında harika oluyor. Afiyetle...

1 yorum:

  1. Eşim et yemeklerini çok seviyor. Ben de farklı tarifler bulmakta zaman zaman zorlanıyorum. Neyse ki sayende bir tarif daha öğrendim:). Etler çok güzel pişmiş, ellerine sağlık:).
    Sevgiler...
    aslı

    YanıtlaSil