- 250 g. tereyağı
- 4 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı buğday nişastası
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 tatlı kaşığı sakız reçeli
- üzeri için pudra şekeri
Haydi Yapalım:
- Tereyağı, un, pudra şekeri, nişasta yoğurulur. Daha sonra sakız reçeli de ilave edilerek yoğurma işlemi tamamlanır. Hamura şekil verildikten sonra kurabiyeler yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir. Servis edilmeden önce üzerine pudra şekeri serpilir. Tane damla sakızı kullanılacaksa bir iki parçası dövülerek hamura karıştırılır. Afiyetle...
Sakızlı tatları çok seviyorum ellerinize sağlık
YanıtlaSil