25 Ocak 2015 Pazar

Cevahir'de Şipşak Dünya Turu




İlk yarı yıl tatili başladı, çocuklar evde.
Kimimiz çalışmaya devam ediyor kimimiz çocuklarla beraber evde yada başka şehirlerde.
Tatili nasıl değerlendiririz diye düşünüyorsanız, işte size tüm gününüzü geçireceğiniz bir aktivite seçeneği sunuyorum İstanbul' lular için. Dünya'nın farklı bölgelerine ait  6 ülke ve onların farklı kültürleriyle tanışacaklar böylelikle.
 
Cevahir Alışveriş Merkezi 1. katta 'Şipşak Dünya Turu’ hazırlamış çocuklara.
Biz cumartesi günü Şipşak Dünya Turu'na katıldık. İstanbul'un meşhur Galata Köprüsü'nde Lüfer, İstavrit, Uskumru tuttu bizim ufaklıklar, eee dedesi, annesi balık tutmayı sever de torunu sevmez mi zaten...
Arkasından Brezilya'ya gidip Samba yaptılar renkli platformda eğlenceli müziklerle beraber, dans etmekten çok büyük keyif aldıkları kesin :)


 

Mısır Piramitleri'nin içine girdiklerinde  çizgi film izlediler.



Sanat sever şehir olan Paris'te resim ve boyama yaptılar. İtalya bölümünde ise oyun hamurundan pizza yaptılar. 





Bu arada ülkeler hakkında çeşitli bilgileri alma fırsatı da buldular eğlenirken.
Bu etkinlik 24 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında; her gün 12 ile 19 saatleri arasında  İstanbul Cevahir’de devam edecek. Alışveriş merkezinde yapmış olduğunuz 50 liralık alışveriş fişinizi görevlilere göstererek hiçbir ücret ödemeden bu etkinliğe çocuklarınız katılabilir.

Sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri  olan Cevahir'de aktivite bittikten sonra Funlab eğlence merkezine girdik, orada da tüm gün harika eğlendik. Funlab'a girerken ne kadar eğlenceye katılmak istiyorsanız o oranda para yüklüyorsunuz kartlarınıza. Küçük yaş grupları için birçok aktivite varken büyük yaş grupları için de oyun eğlence bölümleri mevcut.  
 
 
 
Rollercoaster bile var büyük yaş grubu için, bizimkiler 2 tur döndüler geldiler kendisiyle :) 
 

Klozetin üzerine oturup karşı tarafta banyo yapan adamlara su sıkarak oyunu tamamlıyorsunuz bu kısımda da. Bana göre görseli harika olan bir eğlence durağı da burasıydı.
 
 
 Veee tüm blogger annelerle çektirdiğimiz hatıra fotomuz.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder