Malzemeler:
- 1/2 paket makarna
- 250 g mantar
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- 1 çay bardağı krema
- 2 diş sarımsak
- 1/2 çay kaşığı karabiber
- 2 çay kaşığı fesleğen
- tuz
Haydi Yapalım:
- Makarna haşlanır, süzülür, 1 yemek kaşığı tereyağ ile çevrilir. Temizlenen mantarlar kıyılır. 2 yemek kaşığı tereyağ ile kıyılmış iki diş sarımsak ve mantarlar kavrulur. (mantarlar suyunu çekene kadar)Daha sonra krema, baharatlar ve tuz ilave edilir, bir taşım kaynatılır. Makarna hazırlanan sos ile servis edilir.
Gibi cim Derin görse akşam menüsünü hemen makarna yapar.Ama daha dün yedi..gerçi insan oğlu değişik soslarla makarnayı sık sık yiyebiliyor değil mi?
YanıtlaSilellerine sağlık
sevgiler..
Evet evet:)Öğrenci evlerinde de 1 hfta boyunca alt yapısı makarna olan çeşit çeşit şahane yemekler pişeer. .Yaz gelse de domatesli soslara dönsek:)
YanıtlaSilİşin içerisine krema girince harika olmuştur eminim..
YanıtlaSilsevgiler