- 7-8 adet patates
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 çay kaşığı hardal
- tuz
- karabiber
- kırmızı pul biber
Süslemek için;
- ince kıyılmış dereotu
- çörek otu
- kırmızı pul biber
Haydi Yapalım:
- Patatesler haşlanır, rendelenir. Yoğurt, mayonez, hardal, tuz, karabiber ve pul biber ile rendelenmiş patates yoğurulur. Elde minik toplar haline getirilen patatesler çörek otuna, dereotuna veya kırmızı pul bibere bulanır, servis tabağına alınır.
elinize sağlık.çok güzeller.tadını iyi bilirim.bende sıkça yapıyorum
YanıtlaSilAhh işte bunlar harika atıştırmalıklar ve harika sunumlar.
YanıtlaSilellerine sağlık canım