Malzemeler;
- 4 adet bıldırcın
- 1 çorba kaşığı karabiber
- 2 çorba kaşığı z.yağ ve arzuya göre tuz.
Haydi Yapalım;
Bıldırcınlar; karabiber, tuz ve z.yağıyla marine edilip 2 saat buzdolabında dinlendirilir. Marine işleminden sonra ben wok tavada üzerine kapak kapatarak önce hızlı ateşte arkasını önünü kızarttım; ardından kısık ateşte 30 dakika pişirdim.
Büyük marketlerin birinden aldığım bu bıldırcınlar avlanarak soframıza gelmiş değil, çiftliklerde özel yetiştirilmiş tavukgillerden :)
bayıldım.ama tadı nasıl bıldırcının.hiç yemedim de
YanıtlaSilziyaretiniz için teşekkür ederim.sizi izlemeye alıp arkadaş listeme ekledim.görüşmek üzere sevgiler...
YanıtlaSil