- Malzemeler:
1 paket pıknık bıskuvı
4 sb sut - 1 sb bıraz fazla toz seker
4 yemek kasıgı un
15o gr margarın yada tereyağ
1 pak .vanılya - Haydi yapalım:
Yag ve un kokusu cıkıncaya kadar kavrulur.Ardından sut, seker ilave edlip koyulusancaya kadar pısırılır. Ocaktan alırken 1 pak vanılya eklenıp, 10 dak. mikserle cırpılır.
Ezilen biskuvıler kalıbın tabanına yerleştirilir, muhallebı uzerine dökülür. Buzdolabında 3-4 saat bekletilir.
Servisten once kalıp ters cevrılıp, tabagına alınır; dilimlenip servis yapılır.
Arzuya gore servis esnasında cıkolata sos da kullanılabilir.
8 Şubat 2009 Pazar
Tavuk Göğsü Kalıpta
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Goruntu hos.Deneyip size yorumumu bildiririm.
YanıtlaSilElinize saglık.